Křižovatka » Služby » Komunikace » Diskuzní fórum » Kategorie veřejné » Skautské časopisy » Junáci, vpřed
| Přepnout do plochého zobrazení
Jano (anonymní) napsal(a) 28.01.2010 ve 14:15:20:
Chtěl bych si prohlédnout stará čísla časopisů „Vpřed“ – „Junáci, vpřed“ – Junák" z období 1945–1951 a skanovat vybrané stránky s klubovou korespodencí vč. příspěvků ve formě obrázků a ilustrací ze života klubů. Prosím o radu, kde uvedené časopisy naleznu, resp. zda jsou časopisy ke stažení na Internetu v digitálních formátech?
Uvítal bych i nabídky jednotlivců z oblasti Prahy na spolupráci při hledání a zpracování zajímavého archivního dokumentu. Děkuji předem.
odkaz na tento příspěvek | odpovědět
mixer (anonymní) napsal(a) 11.02.2010 v 05:27:40:
pro Jano (anonymní): Zdar kdyby jsi sehnal byl bych rád kdyby jsi mi taky něco poslal
Hathy (hathy) napsal(a) 05.04.2010 v 07:37:33:
pro Fire (anonymní): Mam dojem ze je mame vsechny v nasem museu….….… Pokud potrebujes,je mozna konzultace na miste.
jedovatydedek (anonymní) napsal(a) 24.04.2010 ve 20:25:26:
pro Jano (anonymní): Hezký večer Otevři si tuto adresu. Jsou tam 3 ročníky Mladého hlasatele a 6 ročníků Vpředu. http://www.detskecasopisy.estranky.cz/…ady-hlasatel
jedovatydedek (anonymní) napsal(a) 24.04.2010 ve 20:26:33:
pro Jano (anonymní): Hezký večer Otevři si tuto adresu. Jsou tam 3 ročníky Mladého hlasatele a 6 ročníků Vpředu. http://www.detskecasopisy.estranky.cz/…ady-hlasatel
Pavel Linhart - Čert (anonymní) napsal(a) 14.02.2010 v 17:22:26:
Mám k dispozice svázané časopisy JUNÁK, VPŘED, JUNÁCI VPŘED z let 1945 – 1949, nesvázané Pionýři vpřed r. 1950. Protože se jedná o mě vzácné záležitosti, půjčil bych je pouze za určitých podmínek. Vše by bylo nutné dohodnout.
Martin Krček - Jack (anonymní) napsal(a) 27.02.2010 v 00:12:19:
pro Pavel Linhart – Čert (anonymní): Nazdar Čerte, rád bych Tě touto cestou také požádal o pomoc. Marně tyto časopisy sháním, elektronické verze jsem nikde neobjevil (na škodu mnoha badatelů, jak je vidět) a meziknihovní výpujčky jsou u tiskovin tuším do r. 1950 nerealizovatelné. Pátrám po jednom konkrétním čísle, mohl bys mi prosím napsat kontakt pro bližší domluvu? Moc děkuji, Jack.
Pavel Linhart (anonymní) napsal(a) 10.03.2010 v 18:09:01:
pro Martin Krček – Jack (anonymní):
Fire (anonymní) napsal(a) 04.03.2010 ve 23:45:31:
Mám kompletní seznam od roku 45 do roku 51" Kdyby někdo chtěl za přísných podmínek taky rád půjčím. Stačí napsat na email syney@seznam.cz.
Natolik si časopisů vážím ,že jsou baleny v archivačních foliích a manipuluje se s časopisy jen v rukavicích! – je tedy pravda, že jsou v excelentním stavu!
Milan (anonymní) napsal(a) 27.07.2010 v 19:05:52:
Také mě zajímají staré časopisy Mladý hlasatel a Vpřed. Zkoušel jsem je na uvedené adrese, ale Vpředy jsou tam neaktivní a právě tak část 5. ročníku Mladého hlasatele. Poraďte mi prosím, jestli je možné časopisy v elektronické podobě sehnat jinde. Dík za odpověď. Milan
Po přihlášení se Vaše přezdívka vyplňuje automaticky
Položky označené hvězdičkou (*) je nutno vyplnit.
Copyright © Junák – svaz skautů a skautek ČR
Tato prezentace využívá systém pro správu obsahu WebRedie.