( Aktuální )
Zveřejněno 20. 3. 2024
Markéta Musilová (Blecha)
KÚJ – koordinátorka programových projektů
marketa.musilova@skaut.cz

Členové a členky roverského odboru

Jakub Zoblivý (Makča)

Jakub Zoblivý (Makča)

šéf roverského odboru

Su z Brna, ale srdíčko mám ve Křtinách. U nás na středisku jsem byl u zrodu fungování našich RS a nového začátku v té době skomírajícího kmene. Byl jsem jeho první novodobý vůdce, nyní kmen předávám. Zápal do roveringu mě dovedl až sem, do RO. Kromě činností pro kmen a pro odbor se ve volném čase snažím studovat medicínu v Brně. V RO jsem hlavně pro programové věci kolem výzev a projektů a abych měl na všechno blbé a občas vtipné řeči.

Julia Motalová (Julča)

Julia Motalová (Julča)

Během studií v Coloradu jsem přičichla k fungování amerických Venture Scouts, což mě po návratu domů inspirovalo k rozjetí roverského programu ve svém oddíle. Zvědavost více nahlédnout pod pokličku roverskému programu v Junáku mě nakonec přivedla až do Roverského odboru.

Michal Holobrádek (Majkl)

Michal Holobrádek (Majkl)

Stál jsem u rozjezdu roverského kmenu Rozbřesk v Břeclavi, který jsem následně 3 roky vedl. Hodně mě bavilo řešit programové věci a diskutovat o nich, a tak jsem dostal možnost se tomu věnovat i v RO. I po letech v Roverském odboru mě neskutečně baví všechny akce našeho roverského kmene a taky sledovat, kam se rovering u nás v Břeclavi i v celé republice posouvá. 

Simona Zatloukalová (Koblížek)

Simona Zatloukalová (Koblížek)

Jako ranger jsem objevila jiný rozměr skautingu mimo vedení mladších věkových kategorií. Ten se postupně se rozvinul spolupořádáním různých menších i větších akcí až ke vstupu do odboru - trochu jsem jej promodrala :) Ráda zkoumám nové věci, ve skautu, studiu i práci.

Karolína Macková (Kájina)

Karolína Macková (Kájina)

Vždy jsem se chtěla věnovat skautingu tak trochu víc než jen v oddíle a tak jsem se z vlastní iniciativy přihlásila na pozici krajského roverského zpravodaje a začala se tak zajímat o rovering kolem mě. Šlo mi hlavně o to propojit RS v kraji a podpořit je v další práci. 

Byla tato stránka užitečná?
Děkujeme!
Pomozte nám Křižovatku vylepšit!

Prosím napiš nám, co je na této stránce špatně. Co chybí, či přebývá. Co je nejasné. Co jsi hledal. Doporučujeme vyplnit kontakt, obzvláště, pokud očekáváš reakci. Budeš-li chtít, napiš nám i něco o sobě – kolik ti je let, jakou funkci ve středisku/oddíle máš a odkud jsi.