Toto je pouze náhled.
( Aktuální )
Zveřejněno 3. 10. 2023
Marie Konečná (Maňule)
KÚJ – online ekonomické projekty
marie.konecna@skaut.cz
Zodpovědná osoba: Olga Dočekalová

Akce

Efektivní pomocník pro zpracování hospodaření akce.

Získáte:

  • Online pokladní knihu pro evidenci plateb včetně pokladních dokladů, možnost vložení scanu dokladu (lze exportovat do XLS/​PDF).
  • Seznam účastníků s adresou, datem narození a výší účastnického poplatku (údaje o účastnících jsou nataženy ze skautIS).
  • Závěrečnou zprávu se základními údaji akce včetně rozpočtu dle typu nákladů (lze využít jako podklad pro zaúčtování akce do střediskového účetnictví).

Pozor na role. Před prací v h.skautingu si vždy zkontroluj vpravo nahoře, v jaké roli pracuješ, abys měl správná práva (pro vyúčtování oddílových akcí potřebuješ roli Správce akcí daného oddílu, nebo vedoucí/admin oddílu). Pro mazání akcí je nutné mít roli na úrovni střediska - vedoucí/admin, správce akcí, nebo hospodář. Při mazání akcí ale přemýšlej dvakrát, jde o nevratný krok.

Po přihlášení se zobrazí seznam všech akcí oddílu (příp. střediska, okresu – dle toho v jaké roli pracuješ). Akce jsou pro přehlednost tříditelné dle roku konání a stavu (rozpracováno, uzavřené, nezrušené, zrušené). Rozpracované akce lze dále editovat až do stavu uzavření.