( Aktuální )
Zveřejněno 5. 12. 2023
Vojtěch Olbrecht (Fišer)
VRJ – zahraniční zpravodaj
vojtech.olbrecht@skaut.cz
Zodpovědná osoba: Vojtěch Olbrecht (Fišer)

Členové odboru pro velké akce

Lung

Lung

Vedoucí odboru

lung@skaut.cz

Skaut, biomedicínský vývojář a anarchistický bohém. Pracuje v nemocnici, rád tančí, sjíždí skautské akce všeho druhu a spí.

Fišer

Fišer

Je v čele zahraničního odboru. Předtím byl členem Náčelnictva a vedl kontingenty na velkých akcích. Podporuje rozvoj mezinárodního rozměru skautingu v Junáku.

Otazník

Otazník

Vedu roverský kmen Triangulum na Praze 10. Studuji kybernetiku na FEL ČVUT. A pokud zrovna neřeším školu nebo skaut, rád fotím a cestuji. 

Šutr

Šutr

Šutr nemá nic zajímavého, co by chtěl o sobě říci světu.

Týna

Týna

Píšu, čtu a pak zas píšu, převážně do časopisu Roverský kmen. Současná léta trávím na vysoké, swingových tančírnách a jako správný kavárenský povaleč ve Skautském Institutu.

Kulda

Kulda

Kulda je na ústředí členka programového týmu, kde má na starosti celostátní akce programu. Původem je z 5. oddílu vodních skautek v Mladé Boleslavi, členka hlavního kapitanátu vodních skautů a týmu Kapitánské lesní školy vodních skautů. Ráda jezdí na vodu, na kole, na běžkách, chodí po horách, tancuje, běhá a hraje na kytaru a věnuje se rodinnému skautingu.

Mařenka

Mařenka

Studuju ekonomii, pochopitelně jsem skautka a bývám tak nějak všude. Na odboru plním roli fundraiserky.

Majkl

Majkl

Pracuji na volné noze jako softwarový inženýr a lektor, skautem jsem od roku 2005 a i přes delší pauzu jsem se zpátky vrátil ke skautu, táborům apod. Pomáhám u nás ve středisku hlavně s technickým zajištěním tábora, ale též chci přiložit ruku k dílu i mimo středisko, začal jsem v IT u odborů pro velké akce.

Byla tato stránka užitečná?
Děkujeme!
Pomozte nám Křižovatku vylepšit!

Prosím napiš nám, co je na této stránce špatně. Co chybí, či přebývá. Co je nejasné. Co jsi hledal. Doporučujeme vyplnit kontakt, obzvláště, pokud očekáváš reakci. Budeš-li chtít, napiš nám i něco o sobě – kolik ti je let, jakou funkci ve středisku/oddíle máš a odkud jsi.