Toto je pouze náhled.
( Aktuální )
Zveřejněno 30. 11. 2023
Markéta Musilová (Blecha)
KÚJ – koordinátorka programových projektů
marketa.musilova@skaut.cz

Členové a členky odboru Skauti na Zemi

Vendula Menšíková (Venda)

Vendula Menšíková (Venda)

Zajímá mě kultura oddílů jako prostor pro učení a změnu. Podporuji týmy, které chtějí posilovat udržitelnost skautských akcí a vůbec svého fungování. Provádím skupiny plánováním aktivit souvisejících se Zapojením do společenství. Podílím se na přípravě metodických materiálů a lektorování.

Markéta Musilová (Blecha)

Markéta Musilová (Blecha)

Aktuálně se nejvíce věnuji podpoře 8. prvku skautské výchovné metody: Zapojení do společnosti. Bdím nad propagací odborových materiálů a pečuji o tým lektorů. Příležitostně si také zalektoruji.

Martin Rexa

Martin Rexa

Zajímají mě zejména témata klimatické změny a krajiny a jejího obhospodařování. Tématu udržitelnosti se věnuji prakticky i teoreticky na vůdcovském kurzu, z čehož vznikla i brožurka s popsanou zkušeností. Témata se snažím vnímat s přesahem do kvality a smyslu života a také budoucího světa, který nás čeká.

Libor Brzobohatý (Boro)

Libor Brzobohatý (Boro)

Věnuji se podpoře 8. bodu SVM - Zapojení do společnosti a lektorování. 

Tereza Křivánková

Tereza Křivánková

V odboru se věnuji podpoře sdílení příkladů dobré praxe. Zajímají mě zejména aktivity, které se týkají posilování udržitelnosti v oddílech či souvisí se zapojením do společnosti. Mám na starost také grantovou výzvu, která pomáhá oddílům své nápady na projekty zrealizovat. 

Anna Janebová

Anna Janebová

Zajímá mě téma udržitelnosti a zapojení do společnosti v rámci oddílů. Nejblíže je mi věková skupina benjaminků.


Další spolupracovníci/ spolupracovnice: Jana Malinová, Petra Frühbauerová, František Ficek, Radka Lacinová, Eva Malířová, Adama Čajka, Ondřej Stejskal, Anna Hubáčková, Eva Dubcová.

Více o lidech kolem odboru nalezneš na webu