Toto je pouze náhled.
( Aktuální )
Zveřejněno 5. 12. 2023
Vojtěch Olbrecht (Fišer)
VRJ – zahraniční zpravodaj
vojtech.olbrecht@skaut.cz
Zodpovědná osoba: Vojtěch Olbrecht (Fišer)

Členové odboru pro velké akce

Lung

Lung

Vedoucí odboru

lung@skaut.cz

Skaut, biomedicínský vývojář a anarchistický bohém. Pracuje v nemocnici, rád tančí, sjíždí skautské akce všeho druhu a spí.

Fišer

Fišer

Je v čele zahraničního odboru. Předtím byl členem Náčelnictva a vedl kontingenty na velkých akcích. Podporuje rozvoj mezinárodního rozměru skautingu v Junáku.

Otazník

Otazník

Vedu roverský kmen Triangulum na Praze 10. Studuji kybernetiku na FEL ČVUT. A pokud zrovna neřeším školu nebo skaut, rád fotím a cestuji. 

Šutr

Šutr

Šutr nemá nic zajímavého, co by chtěl o sobě říci světu.

Týna

Týna

Píšu, čtu a pak zas píšu, převážně do časopisu Roverský kmen. Současná léta trávím na vysoké, swingových tančírnách a jako správný kavárenský povaleč ve Skautském Institutu.

Kulda

Kulda

Kulda je na ústředí členka programového týmu, kde má na starosti celostátní akce programu. Původem je z 5. oddílu vodních skautek v Mladé Boleslavi, členka hlavního kapitanátu vodních skautů a týmu Kapitánské lesní školy vodních skautů. Ráda jezdí na vodu, na kole, na běžkách, chodí po horách, tancuje, běhá a hraje na kytaru a věnuje se rodinnému skautingu.

Mařenka

Mařenka

Studuju ekonomii, pochopitelně jsem skautka a bývám tak nějak všude. Na odboru plním roli fundraiserky.

Majkl

Majkl

Pracuji na volné noze jako softwarový inženýr a lektor, skautem jsem od roku 2005 a i přes delší pauzu jsem se zpátky vrátil ke skautu, táborům apod. Pomáhám u nás ve středisku hlavně s technickým zajištěním tábora, ale též chci přiložit ruku k dílu i mimo středisko, začal jsem v IT u odborů pro velké akce.