Toto je pouze náhled.
( Aktuální )
Zveřejněno 13. 7. 2022
Šárka Pavlásková
KÚJ – koordinátorka projektů zakládání nových oddílů
sarka.pavlaskova@skaut.cz
Zodpovědná osoba: Ondřej Peřina (Jerry)

Projektové šablony Zakládáme nový oddíl

Pomůcka pro zakladatele nových oddílů a jejich střediskové rady. Má ucelit informace o oddíle předtím, než středisková rada formálně nový oddíl založí. Šablona se skládá ze dvou částí – MÁME NÁPAD a ZAČÍNÁME FUNGOVAT.

Šablony jsou volitelnými dokumenty a nový oddíl můžeš zalotiž i bez nich. Ovšem jedná se o pomůcku, která bude pomáhat těm, kteří si nejsou jisti, kde začít, jak to celé uchopit a záměr založit nový oddíl snadno představit ostatním na střediskové radě.

Níže naleznete PDF formuláře, které jsme předvyplnili příklady s ukázkou fiktivně zakládaného nového oddílu. Texty můžete snadno přepsat a nahradit vlastním textem o vašem chystaném oddílu (lze uložit i s vlastním textem a celý používat elektronicky). Stejně tak můžete předvyplněné texty zcela smazat a získat prázdný formulář (pokud byste ho chtěli vytisknout a vyplňovat papírově).

Formuláře k vyplnění

Pomůže urovnat informace pro střediskovou radu - co chceš udělat, proč to chceš udělat, jak chceš, aby to vypadalo, a kdo to bude dělat. Body by je měli informovat o podobě oddílu a úmyslu. Je to pouze první část informací ve fázi, kdy je vše teoretické.

PDF formulář k vyplnění: I. část - MÁME NÁPAD

Jsou body, které budou chtít více času a větší přípravu. Stále jsou to ale informace, které budou střediskovou radu zajímat, před schválením nového oddílu.

PDF formulář k vyplnění: II. část - ZAČÍNÁME FUNGOVAT

Pokud vám nevyhovuje práce se souborem PDF, obě šablony jsou také dostupné jako online dokument. Stačí si soubor níže zkopírovat na svůj disk a můžeš se pustit do psaní.

Online Google dokument: Zakládáme nový oddíl - I. a II. část