( Aktuální )
Zveřejněno 3. 8. 2021

Propagační materiály na míru

Vytvořte si vlastní propagační materiály nebo si je objednejte na míru.

Skautská grafika ve webové aplikaci Canva

V jednoduchém interaktivním programu Canva jsou pro vás připravené šablony ke skautským designům. Program je velmi intuitivní, a proto vhodný také pro naprosté grafické greenhorny. Stačí jenom upravovat šablony - přepsat texty, navolit si vlastní barvy a uložit vlastní design. Takto si můžete vytvořit vlastní plakáty, letáky nebo třeba cedule na klubovnu. Abyste ale mohli s programem pracovat, potřebujete se do něj přihlásit. 

Napište nám svůj email do FORMULÁŘE  a my vám přidělíme práva k programu.

Kompletní informace zde.

Bannerové plachty

Odolné propagační plachty 1×1 metr a 240*90 centimetrů jsou ideálním doplňkem na veškeré druhy akcí pořádaných vaším střediskem pro veřejnost. Plachta je opatřena kovovými kroužky k uchycení na stany, mezi stromy apod.

Plachty vyrábíme na vyžádání. Buď standardní s logem a webovou adresou nebo zakázkově podle přání a dodaných podkladů. Plachtu vám zašleme poštou spolu s fakturou, která bude obsahovat kromě ceny plachty i poštovné.

Individuální plachty

Objednat si můžete buď univerzální plachtu s logem a webovou adresou www.skaut.cz , nebo si objednat, jak by měla vaše plachta vypadat – například upravit webovou adresu na adresu vašeho střediska. Ukázky plachet zhotovených na míru:

Ceník
univerzální plachta s logem Junáka a webovou adresou 1x1 m 450 Kč
univerzální plachta s logem Junáka a webovou adresou 240x90 cm 750 Kč
individuálně vytvořená plachta 1x1 m 650 Kč
individuálně vytvořená plachta 240x90 cm 950 Kč

Jsme schopni vyrobit plachty i v jiných rozměrech, napište nám na tdc@skaut.cz svoji objednávku a my vám pošleme přesnou kalkulaci.

Propagační materiály na míru

Chcete střediskové placky, tužky, bločky? Zprostředkujeme vám jejich výrobu, napište na tdc@skaut.cz a domluvíme se.

Byla tato stránka užitečná?
Děkujeme!
Pomozte nám Křižovatku vylepšit!

Prosím napiš nám, co je na této stránce špatně. Co chybí, či přebývá. Co je nejasné. Co jsi hledal. Doporučujeme vyplnit kontakt, obzvláště, pokud očekáváš reakci. Budeš-li chtít, napiš nám i něco o sobě – kolik ti je let, jakou funkci ve středisku/oddíle máš a odkud jsi.