Toto je pouze náhled.
( Aktuální )
Zveřejněno 3. 8. 2021

Propagační materiály na míru

Vytvořte si vlastní propagační materiály nebo si je objednejte na míru.

Skautská grafika ve webové aplikaci Canva

V jednoduchém interaktivním programu Canva jsou pro vás připravené šablony ke skautským designům. Program je velmi intuitivní, a proto vhodný také pro naprosté grafické greenhorny. Stačí jenom upravovat šablony - přepsat texty, navolit si vlastní barvy a uložit vlastní design. Takto si můžete vytvořit vlastní plakáty, letáky nebo třeba cedule na klubovnu. Abyste ale mohli s programem pracovat, potřebujete se do něj přihlásit. 

Napište nám svůj email do FORMULÁŘE  a my vám přidělíme práva k programu.

Kompletní informace zde.

Bannerové plachty

Odolné propagační plachty 1×1 metr a 240*90 centimetrů jsou ideálním doplňkem na veškeré druhy akcí pořádaných vaším střediskem pro veřejnost. Plachta je opatřena kovovými kroužky k uchycení na stany, mezi stromy apod.

Plachty vyrábíme na vyžádání. Buď standardní s logem a webovou adresou nebo zakázkově podle přání a dodaných podkladů. Plachtu vám zašleme poštou spolu s fakturou, která bude obsahovat kromě ceny plachty i poštovné.

Individuální plachty

Objednat si můžete buď univerzální plachtu s logem a webovou adresou www.skaut.cz , nebo si objednat, jak by měla vaše plachta vypadat – například upravit webovou adresu na adresu vašeho střediska. Ukázky plachet zhotovených na míru:

Ceník
univerzální plachta s logem Junáka a webovou adresou 1x1 m 450 Kč
univerzální plachta s logem Junáka a webovou adresou 240x90 cm 750 Kč
individuálně vytvořená plachta 1x1 m 650 Kč
individuálně vytvořená plachta 240x90 cm 950 Kč

Jsme schopni vyrobit plachty i v jiných rozměrech, napište nám na tdc@skaut.cz svoji objednávku a my vám pošleme přesnou kalkulaci.

Propagační materiály na míru

Chcete střediskové placky, tužky, bločky? Zprostředkujeme vám jejich výrobu, napište na tdc@skaut.cz a domluvíme se.