( Aktuální )
Zveřejněno 30. 11. 2023
Markéta Musilová (Blecha)
KÚJ – koordinátorka programových projektů
marketa.musilova@skaut.cz

Členové a členky odboru Skauti na Zemi

Vendula Menšíková (Venda)

Vendula Menšíková (Venda)

Zajímá mě kultura oddílů jako prostor pro učení a změnu. Podporuji týmy, které chtějí posilovat udržitelnost skautských akcí a vůbec svého fungování. Provádím skupiny plánováním aktivit souvisejících se Zapojením do společenství. Podílím se na přípravě metodických materiálů a lektorování.

Markéta Musilová (Blecha)

Markéta Musilová (Blecha)

Aktuálně se nejvíce věnuji podpoře 8. prvku skautské výchovné metody: Zapojení do společnosti. Bdím nad propagací odborových materiálů a pečuji o tým lektorů. Příležitostně si také zalektoruji.

Martin Rexa

Martin Rexa

Zajímají mě zejména témata klimatické změny a krajiny a jejího obhospodařování. Tématu udržitelnosti se věnuji prakticky i teoreticky na vůdcovském kurzu, z čehož vznikla i brožurka s popsanou zkušeností. Témata se snažím vnímat s přesahem do kvality a smyslu života a také budoucího světa, který nás čeká.

Libor Brzobohatý (Boro)

Libor Brzobohatý (Boro)

Věnuji se podpoře 8. bodu SVM - Zapojení do společnosti a lektorování. 

Tereza Křivánková

Tereza Křivánková

V odboru se věnuji podpoře sdílení příkladů dobré praxe. Zajímají mě zejména aktivity, které se týkají posilování udržitelnosti v oddílech či souvisí se zapojením do společnosti. Mám na starost také grantovou výzvu, která pomáhá oddílům své nápady na projekty zrealizovat. 

Anna Janebová

Anna Janebová

Zajímá mě téma udržitelnosti a zapojení do společnosti v rámci oddílů. Nejblíže je mi věková skupina benjaminků.


Další spolupracovníci/ spolupracovnice: Jana Malinová, Petra Frühbauerová, František Ficek, Radka Lacinová, Eva Malířová, Adama Čajka, Ondřej Stejskal, Anna Hubáčková, Eva Dubcová.

Více o lidech kolem odboru nalezneš na webu

Byla tato stránka užitečná?
Děkujeme!
Pomozte nám Křižovatku vylepšit!

Prosím napiš nám, co je na této stránce špatně. Co chybí, či přebývá. Co je nejasné. Co jsi hledal. Doporučujeme vyplnit kontakt, obzvláště, pokud očekáváš reakci. Budeš-li chtít, napiš nám i něco o sobě – kolik ti je let, jakou funkci ve středisku/oddíle máš a odkud jsi.